Zoek

Langeafstandsfietspad: vertraging door slecht weer

Baasrode – De werken aan het langeafstandsfietspad langs de oude spoorlijn Dendermonde-Puurs lopen vertraging op omwille van de slechte weersomstandigheden. Normaal gezien, zo vernam het stadsbestuur bij de provincie Oost-Vlaanderen, zouden de werken deze week worden uitgevoerd maar de regen heeft roet in het eten gestrooid. Hoogstwaarschijnlijk zullen de asfalteringswerken volgende week aanvatten, indien de weersomstandigheden het toe laten.

Het fietspaadzal worden aangelegd langs de oude spoorlijn Dendermonde-Puurs tussen de Baleunisstraat in Sint-Gillis en de Fabriekstraat in Baasrode. Het tracé van deze fietsweg bevindt zich op het netwerk Fietspaden Lange Afstand (LAF). Het provinciebestuur is initiatiefnemer en bouwheer voor de realisatie van fietspaden die onderdeel zijn van het netwerk Fietspaden Lange Afstand en neemt 100 % van de studiekosten en de kosten voor de aanleg ten laste.

De provincie heeft ASWEBO NV uit Drongen als aannemer aangesteld om in eerste fase het vak tussen Hoogveld en de Fabriekstraat te realiseren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie