Zoek

“We trakteren wie in kilt komt”

Dendermonde – Vrijdag 27 en zaterdag 28 juli brengt de tiende editie van het folkfestival M’Eire Morough opnieuw folkmuziek en kleinkunst naar Dendermonde.

Op vrijdagavond zijn zangeres Mira en Johan Verminnen te gast. Mira is een aanstormend talent dat met ‘Checken, Checken, Checken’ en ‘In De Fleur’ al enkele bekend in het oor klinkende nummers heeft. Johan Verminnen is dan weer een monument met tal van bekende hits zoals ‘Brussel’ en ‘Laat Me Nu Toch Niet Alleen’.

Omdat de tiende editie een reden is om te vieren, trakteren we iedereen die op zaterdagnamiddag in kilt naar het festival komt. “Rond 16.30 uur zal de Belgian Blend Pipe Band spelen op het demonstratieterrein waar op dat ogenblik ook de mensen van de Kram Clan aanwezig zijn voor de highlandgamesdemonstratie. Al deze mensen zijn vanzelfsprekend in kilt. Mensen uit het publiek die zich op dat ogenblik in kilt aandienen om mee op de groepsfoto te staan, zullen we aansluitend trakteren, zodat we samen kunnen klinken op tien jaar folkfestival in Dendermonde”, aldus mede-organisator Stijn Moonen.

Meer informatie: www.folkdendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie