Zoek

Deze week in Cinema Albert

Sint-Gillis – Cinema Albert heeft van 3 tot 9 augustus deze films in petto: The Dark Knight Rises, Step Up 4, Brave, De Lorax, Madagascar 3, Ice Age 4 en Total Recall.

Total Recall is een actiethriller over realiteit en geheugen. Het bedrijf ‘Rekall’ is in staat herinneringen in te planten. Arbeider Douglas Quaid, mag dan al een hele leuke vrouw hebben waar hij van houdt, toch ziet hij een ‘mind-tripje’ wel zitten om zijn dagelijkse sleur te doorbreken. Hij laat zich herinneringen aan een leven als superspion inplanten. Spijtig genoeg loopt één en ander verkeerd en wordt Quaid plots zelf een echt doelwit.

Hij slaat op de vlucht voor de politie met aan het hoofd Gouverneur Cohaagen, de leider van de vrije wereld. Quaid ontmoet een rebel en gaat met haar op zoek naar de leider van het verzet om samen Cohaagen te stoppen. De lijn tussen fictie en realiteit wordt nu zo vaag dat het lot van de wereld op het spel staat. Tijd voor Quaid om de confrontatie aan te gaan met zijn ware identiteit, echte liefde en zijn eigen lot.

Meer informatie: Cinema Albert

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie