Search

Jeugdhuis Fluks viert dit weekend feest

Baasrode – Jeugdhuis Fluks blaast op 19, 20 en 21 oktober zeventien (!) kaarsjes uit. “We kenden in de afgelopen jaren een enorme heropleving. De activiteiten volgden elkaar op en de ledenaantallen stegen navenant. De vereniging bruist op dit moment als nooit tevoren”, laat Gijs De Boeck weten.

“De plannen voor het komende jaar zijn intussen al gesmeerd. We hopen het dak te vernieuwen, waardoor we de hele bovenruimte vrij krijgen. Bovendien staan we voor de uitdaging van de nieuwe geluidsnormen, waar reeds alle plannen voor klaar liggen”.

Fluks viert in het weekend van 19, 20 en 21 oktober feest. “Op vrijdag geven we de aftrap met een ALL-IN fuif. De toegang is volledig gratis. Drankjes zijn echter onbeperkt, na inleg van €15. We hebben ook aan de chauffeurs gedacht, zij betalen slechts 5 euro”, aldus De Boeck.

“Zaterdag geven vier groepen het beste van zichzelf. Dat zijn Charlie Bit My Finger, Orange Apple, Lack-a-Dice en BWAN. Om 19 uur openen de deuren, de bands volgen kort erop! Op zondag sluiten we af met diverse caféspelen en streekbieren. Hiervoor dien je in te schrijven via sarahdeleeuw2@hotmail.com. Bovendien nodigt de Raad van Bestuur alle leden, buurtbewoners en sympathisanten vanaf 19 uur uit om bij een glas na te kaarten over het afgelopen jaar.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie