Zoek

Rotary Dendermonde organiseert leerlingenconcert op 12 januari

Dendermonde – De Rotaryclub van Dendermonde wil het nieuwe jaar alvast goed beginnen. Daarom geven ze op 12 januari een leerlingenconcert in het CC De Biekorf in Lebbeke. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de Academies voor Muziek, Woord en Dans van Buggenhout, Dendermonde en Lebbeke. De opbrengst gaat volledig naar regionale projecten.

Twee jaar geleden organiseerde Rotaryclub dit leerlingenconcert voor het eerst. Rotary mikt hierbij niet op grote namen of publiekstrekkers maar wil jong talent uit eigen streek een kans geven om podiumervaring op te doen en zo hun passie en enthousiasme voor muziek, woord en dans tot uiting te brengen. De leerlingen komen van verschillende academies en zullen samen voor een boeiend optreden zorgen. Dit jaar staat het thema ‘Kunstkramers’ centraal. Kunstkramers is gebaseerd op de dag van het Deeltijds Kunstonderwijs (DKO). Dit is een dag van bruisende artistieke, muzikale, verbale en creatieve activiteiten. De opbrengst van het concert gaat integraal naar twee regionale projecten, De Kangoeroe en Het Laar. Het Laar is een school die kinderen begeleidt met leerproblemen in hun ontwikkeling terwijl De Kangoeroe zich meer focust op thuisbegeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen met motorische problemen. De Rotaryclub van Dendermonde werkt samen met verschillende sponsors die hun schouders onder het evenement willen zetten. Ze willen het leerlingenconcert om de twee jaar blijven organiseren met het oog op het steunen van regionale projecten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie