Zoek

Marleen Alens nieuwe voorzitter middenstandsraad

Marleen Alens nieuwe voorzitter Dendermondse middenstandsraad

Dendermonde – Judith De Smedt verlaat na 12 jaar de middenstandsraad. Als voorzitter zette ze zich al die jaren “met veel zin voor inzet en verantwoordelijkheid “ in voor de Dendermondse middenstand.

“Zij heeft bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen met succes voor de politieke weg gekozen en zetelt nu als CD&V-raadslid in de Dendermondse gemeenteraad, waar ze met aandacht de middenstandsproblematiek blijft volgen en verdedigen”, meldt Piet Van Hoyweghen, secretaris Unizo afdeling Dendermonde en eerste ondervoorzitter van de middenstandsraad.

Judith De Smedt wordt opgevolgd door Marleen Alens uit Sint-Gillis, maar die binnenkort verhuist naar Mespelare. Marleen is zelfstandig preventie- en veiligheidsadviseur. Ze is gehuwd en heeft 4 kinderen. “Sinds enkele jaren maakt ze deel uit van Unizo afdeling Dendermonde, waar ze ondervoorzitter is. Marleen Alens is vastbesloten als voorzitter zich geëngageerd in te zetten voor de belangen van middenstand en ondernemers in Dendermonde en dit zowel voor het centrum als de deelgemeenten”, aldus Piet Van Hoyweghen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie