Zoek

Fanny Biesemans nieuwe voorzitter Sp.a Dendermonde

Fanny Biesemans Dendermonde

Dendermonde – Sp.a Dendermonde koos een nieuw dagelijks bestuur en krijgt met Fanny Biesemans voor het eerst een vrouwelijke voorzitter. Biesemans (38) trad tijdens de voorbije gemeenteraadsverkiezingen voor het eerst op de politieke voorgrond.

“De eerste taak van een voorzitter is evident: gaan praten met en luisteren naar de leden van de partij om vervolgens een ambitieus actieplan uit te werken samen met het bestuur”, aldus Fanny Biesemans in een mededeling.

“sp.a Dendermonde heeft de voorbije maanden heel wat nieuwe mensen aangetrokken. Het doel is om samen met de ervaren leden en de nieuwe garde een fantastische ploeg op te stellen. Daarnaast zal er werk gemaakt worden van het uitbouwen van de relaties tussen de partij, de leden en de inwoners van Dendermonde”.

Jern Vermeiren (28) uit Oudegem wordt secretaris. Bart Van Malderen wordt herbevestigd als ondervoorzitter. Ferdy De Wolf, ooit zelf nog voorzitter van de partij, wordt tweede ondervoorzitter. Beide ondervoorzitters hebben de ambitie het nieuwe bestuur met raad en daad bij te staan. Uittredend voorzitter Luc Van Gasse en secretaris Tom Bogman worden door de partijafdeling uitdrukkelijk bedankt voor hun werk de voorbije jaren.

(foto: verkiezingscampagne 2012)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie