Search

Dirk Abbeloos ondervoorzitter intercommunale DDS

Dendermonde – Het bestuur van de intercommunales DDS en Verko werd deze week herschikt. “DDS-voorzitter Frans Van Gaeveren geeft de fakkel door aan de burgemeester van Wichelen Kenneth Taylor, die met evenveel enthousiasme en passie als Van Gaeveren tot en met 2018 intercommunale DDS wil besturen”, aldus Anika Buyst van DDS/Verko.

Kenneth Taylor: “Met respect voor het werk dat het vorige bestuur heeft geleverd, wil ik graag het beleid van openheid, creativiteit en innovatie dat mijn voorganger Frans Van Gaeveren bij DDS heeft opgestart, verderzetten.”

Bij de samenstelling van het nieuwe bestuur worden ook telkens nieuwe ondervoorzitters verkozen. Voor DDS zijn dit Dirk Abbeloos en Niels Tas, als respectievelijk eerste en tweede ondervoorzitter.

Bij afvalintercommunale Verko blijft Leentje Grillaert nog tot en met de Algemene Vergadering van 2016 voorzitter. Nadien zal Dirk Abbeloos voorgedragen worden om de functie van voorzitter waar te nemen tot en met het einde van de legislatuur in 2018.

Leentje Grilaert zal in haar hoedanigheid van voorzitter, namens de intercommunale Verko zetelen in de Raad van Bestuur van DDS. Willy Van Gucht en Annelien Van Der Gucht zijn verkozen tot eerste en tweede ondervoorzitter van Verko.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie