Search

City Golf ook in Dendermonde uit de startblokken

Dendermonde – Je kon het al in Lier, Turnhout, Leuven, Diest, Aalst, Geel en Kortrijk en nu kan je voortaan ook city golven in onze stad.

“City Golf is een ludieke variant op de klassieke golfsport. Het is een unieke manier om de verborgen parels van een stad te ontdekken in combinatie met een kennismaking met de golfsport”, aldus organisator Vincent Hellemans.

“In tegenstelling tot klassieke golf speelt men bij City Golf niet naar een hole, maar naar een target dat al in de binnenstad staat. Dit kan een standbeeld, zitbank of fontein zijn. De speler met het minst aantal slagen is de winnaar. Golfervaring of een golfvaardigheidsbewijs zijn absoluut niet nodig bij City Golf. Elke deelnemer krijgt bij de start een golfinitiatie.”

Je kan kiezen uit 6 of 9 holes. Als je 6 holes speelt, ben je twee uur bezig. Het parcours met 9 holes neemt drie uur in beslag. Het is volgens de initiatiefnemers een unieke manier om de binnenstad al wandelend te ontdekken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie