Zoek

Sander Dalle nieuwe voorzitter Jong VLD Dendermonde

Dendermonde – Op de algemene vergadering van Jong VLD Dendermonde zetten uittredend voorzitter Stijn Pluym en uittredend penningmeester Laurens Hofman een stap opzij. Beiden werden verkozen in de Dendermondse gemeenteraad en maken niet langer deel uit van het bestuur. Ze blijven evenwel de afdeling als raadsleden steunen.

Sander Dalle werd unaniem als nieuwe voorzitter verkozen. Daarnaast kreeg Tina De Keyser de taak van penningmeester toegewezen en werd Rob De Schutter aangeduid als ondervoorzitter. Met Pieter Huyck, Nele Boulpaep en Christopher Rucic telt het bestuur ook drie nieuwe krachten.

Sander Dalle liet weten dat hij Jong VLD verder wil uitbreiden met nieuwe, frisse krachten. “Jong Vld moet in de toekomst meer wegen op de Dendermondse politiek: de werkzaamheden van de gemeenteraad zullen daarbij op de voet worden gevolgd en er zal ook meer interactie zijn met de Open VLD fractie”, aldus Sander Dalle. “Jong VLD Dendermonde wil haar visibiliteit en deelname in het Dendermondse verenigingsleven verhogen, door meer activiteiten te organiseren en samen te werken met andere Dendermondse organisaties”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie