Search

Humorist Kris Van Spitael opent Juventusfeesten

Schoonaarde – Deze week werd bekendgemaakt dat de 46ste Juventusfeesten in Schoonaarde worden geopend op vrijdag 12 juli door stand up comedian Kris Van Spitael, geboren en getogen Dendermondenaar.

In 2010 won hij tot zijn eigen verrassing een wedstrijd van beginnend talent georganiseerd door Represent in Oostmalle met in de jury Jeroen Leenders (winnaar Leids Cabaretfestival 2010). In datzelfde jaar viel hij een tweede keer in de prijzen en won hij een wedstrijd voor beginnende comedians in Glabbeeks Reetrock’s got talent.

Zijn humor omschrijft hij zelf als droogkomisch. Steven Goegebeur verwijst naar hem als ‘een woordkunstenaar’. Na zijn “eerste keer” treedt hij ondertussen regelmatig op in Vlaanderen en Nederland. Kris Van Spitael zoekt de dubbelzinnigheden in de taal in snel tempo op, maar spreekt veelal traag en gearticuleerd.

Naast Kris Van Spitael treden op vrijdag 12 juli ook Steve Ryckier en William Boeva op.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie