Search

Gleniaal kapt voorlopig met muziek maken

Baasrode – Glenn ‘Gleniaal’ Daelemans brengt deze maand het nieuw album ‘Gleniaalogie’ uit en laat weten dat het meteen ook zijn laatste muzikale wapenfeit wordt. “Ik probeer de regio een beetje mee te krijgen en daarom stuur ik dit artikel de wereld in, in de hoop dat enkele media dit oppikken en het uitbrengen. Zo kan de lokale artiest wat respons krijgen van de regio, wat toch nodig is om te overleven als artiest”, mailt hij.

“Op het album staan zes gloednieuwe nummers, daarnaast heb ik in overleg met het productiehuis de beste nummers van de afgelopen jaren uitgekozen om het album compleet te maken. Ik zie het dus eigenlijk als een ‘Best of’, al is dat wat raar om te zeggen als je nog maar 2,5 jaar bezig bent”, aldus Glenn Daelemans.

De kans is groot dat het album meteen ook zijn laatste wordt. “Ik doe het nog altijd ontzettend graag en het zal altijd een passie van me zijn maar de respons in de regio is aan de lage kant en een artiest leeft toch in de 21e eeuw vooral van optredens. Het is een dure passie en je moet toch ergens een bepaald stukje kunnen recupereren, wat de laatste maanden te weinig het geval was. Ik weet niet of ik echt stop want daarvoor kruipt het teveel in mijn ziel maar misschien dat ik het toch even rustiger aan zal doen en het gewoon als fun beschouwen, zonder echt de ambitie te hebben om volgend jaar ergens aan de top te staan.”

Het album ‘Gleniaalogie’ zal vanaf midden februari digitaal te verkrijgen zijn via o.a. Itunes, Amazon, Google Play en de andere digitale platforms.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie