Zoek

Dienstencentrum De Zonnebloem krijgt facelift

20140420_zonnebloem
Sint-Gillis – Gino Bertin en Dina Verhavert (sp.a) meldden dat het lokaal dienstencentrum De Zonnebloem “een noodzakelijke facelift” krijgt.

Dit betekent “een vernieuwing van de zaal, met keukeninfrastructuur, maar ook met extra vergaderzalen, en ruimtes om activiteiten te ontwikkelen, een nieuwe, brede ingang, een overdekte gaanderij, en een aangelegde tuin.”

Gino Bertin : “Ook aan ons milieu is gedacht. Ecologische ingrepen zoals groendaken, waterrecuperatie, doorgedreven isolatie én klimaatregeling met een geavanceerde warmtepomp, zullen ons milieu ten goede komen, én onze portemonnee. Een voorbeeld van hoe economie en ecologie samen kunnen gaan.” “Een uitgebreide toegankelijkheidsstudie zorgt ervoor dat er voor rolstoelen geen drempels meer zijn”, vult Dina Verhavert aan. “Kortom, een mooi project waar de ganse buurt zal kunnen van genieten, en waarvan de OCMW-raad het definitieve voorontwerp heeft goedgekeurd. Voorjaar 2015 kunnen waarschijnlijk de werken starten, om in 2016 feestelijk te openen!”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie