Zoek

Rugbyclub stoomt toptalent klaar voor internationale sportcarrière

Sint-Gillis – Sven D’Hooghe, Nele Pien, Syts D’Haeseleir, Merel Verbeke, Nele Van Hove en Marie Clarys verlieten onlangs Rugbyclub Dendermonde om elders hun sport te gaan beoefenen.

Het toptalent Sven D’Hooghe, jeugdproduct van de Dendermondse Rugbyschool, werd tijdens de zomermaanden weggeplukt door Racing Metro uit Parijs, een absolute wereldclub. Hij combineert er studies en sport op het allerhoogste niveau en wordt gezien als een van de grootste beloften op het continent. Nele Pien trok richting Rijsel om het in de Franse ereklasse te proberen. Ze zal daar o.a. moeten spelen tegen ex-teamgenote Syts D’Haeseleir die bij Caen aan de slag is. Merel Verbeke vertoeft dezer dagen in Nieuw-Zeeland, waar ook Nele Van Hove aan de slag is. Charo Reper probeert het in het Spaanse Valencia waar ze tegelijkertijd haar studies verderzet. Marie Clarys bouwt haar professionele en sportieve leven verder uit in Australië.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie