Search

Autoluwe Kloosterstraat moet verkeersveiligheid verbeteren

Baasrode – Het stadsbestuur heeft op vraag van het oudercomité van de Visitatieschool een aantal voorstellen uitgewerkt om de verkeersveiligheid rond de school te verbeteren.

“Zo zullen volgende maatregelen worden voorgesteld: een kiss-en-ride-strook in de Rosstraat, een tijdelijke autoluwe Kloosterstraat, tussen de Scheepswerfstraat en het Dorpsplein bij het begin en einde van de schooldag, en het afschaffen van het beurtelings parkeren in de Palingbotterstraat”, aldus de stad in een mededeling.

“Deze voorstellen wil de stad, directie en oudercomité van de school graag bespreken zodat er een definitieve oplossing kan gevonden worden waar iedereen zich in kan vinden. Alle geïnteresseerden zijn dan ook vriendelijk uitgenodigd op de informatievergadering die plaatsvindt op 17 november om 19 uur in de refter van de Visitatieschool, toegang via de hoofdingang Kloosterstraat te Baasrode.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie