Zoek

Axelle Red in Nijdrop

Axelle Red

Axelle Red

Opwijk – Het kan geen kwaad om af en toe over de stadsgrenzen te kijken, toch?! Donderdag 5 februari komt Axelle Red voor een try out afgezakt naar Nijdrop in Opwijk.

In 2013 stond de vurige Limburgse twintig jaar op de scene. Ze vierde die mijlpaal met de release van ‘Rouge Ardent’. De critici zagen dat het best goed zat en de plaat werd erg warm onthaald. Na twee weken haalde ‘Rouge Ardent’ goud in België en amper vijf maanden later kreeg Axelle op de Lokerse Feesten een platina plaat aangeboden.

Nieuw album voor Axelle Red

Maar begin 2015 belooft verandering voor Axelle Red. In januari verschijnt ‘Acoustic’ en vanaf februari gaat de gelijknamige tournee onder meer doorheen België, Frankrijk, Zwitserland en Canada van start. ‘Acoustic’ is haar allereerste akoestische album waarin ze zonder toeters en bellen terugkijkt op eigen hits en albumtracks die eigenlijk singles hadden moeten zijn.

Op ‘Acoustic’ worden deze songs tot hun essentie herleid en het valt meteen op welke straffe songschrijver Axelle Red is. Verstokte fans zullen verrast zijn door de andere dynamiek in de gekende nummers, terwijl iemand die nog geen enkele Axelle Red album heeft met één cd het beste uit haar indrukwekkend oeuvre in huis haalt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie