Search

“We zorgen dit jaar voor extra animatie en sfeer in de winkelstraten”

Dendermonde – De handelaars van de binnenstad verwennen deze maand hun klanten met een extra aantrekkelijke eindejaarsactie. “De interesse bij de handelaars voor deze eindejaarsactie is bijzonder groot. De opkomst voor de startbijeenkomst was groot en in overleg werd een nieuw concept uitgewerkt”, vertelt Octave Tecqmenne namens Handelskern Dendermonde.

“De prijzenpot van 5.500 euro wordt namelijk verdeeld onder vier winnaars en de lottrekking gebeurt veel sneller. De eerste drie trekkingen telkens ter waarde van 1.000 euro vinden al plaats op zaterdag 13, 20 en 27 december om 18 uur in één van de deelnemende handelszaken. De hoofdprijs, een pakket bonnen ter waarde van 2.500 euro, wordt verloot
op zaterdag 3 januari.”

Met deze vernieuwde eindejaarsactie zijn er dit jaar vier gelukkige winnaars die met de gewonnen cadeaubonnen naar hartelust kunnen shoppen in Dendermonde. En er is meer. Handelskern Dendermonde vindt ook de kerstsfeer in de binnenstad belangrijk en investeert daarom in animatie. “Op zaterdag 13 en 20 december hebben we een speciale act geboekt die voor een warme sfeer zal zorgen in de winkelstraten”, vertelt Octave Tecqmenne.

De eindejaarsactie van Handelskern Dendermonde loopt van 6 tot en met 31 december. De deelnemende handelaars zijn herkenbaar aan de poster in de etalage.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie