Zoek

An Vervliet nieuwe fractievoorzitter N-VA in gemeenteraad

an vervliet

an vervliet
Lebbeke – André Segers (N-VA) geeft na twee jaar voor zijn partij de gemeenteraadsfractie geleid te hebben de fakkel door aan An Vervliet.

André Segers: “ Het was sowieso mijn bedoeling om in de loop van de 6 jaar de fakkel door te geven. Ik ben blij dat de kaart van verjonging getrokken is. Op deze manier krijgen ook jonge mensen de kans om te groeien en ervaring op te doen. Laat het duidelijk zijn: ik blijf zetelen in de N-VA gemeenteraadsfractie. De meerderheid is nog niet van mij af.”

“Ik ben verheugd dat ik het vertrouwen van onze fractie heb gekregen en het voorzitterschap op mij mag nemen. We hebben een mooie ploeg van gedreven en bekwame gemeenteraadsleden die ik met fierheid en enthousiasme zal aanvoeren”, aldus An Vervliet.

An Vervliet is afkomstig van ’t Konkelgoed in het centrum van Lebbeke en is de kleindochter van Clemantine Hofmans en Jozef De Mol. Langs vaderskant heeft zij ook banden met Belle (de Vervlietjes uit de Visstraat). Ze is werkzaam in het federaal parlement. An Vervliet heeft steeds een breed interesseveld gehad en voelt zich thuis op vele domeinen. Maar vooral de jeugdproblematiek, openbaar groen, mobiliteit, ruimtelijke ordening en betaalbaar wonen staan haar nauw aan het hart. Haar slogan luidt dan ook: ‘een leefbaar Lebbeke voor iedereen’.

Bron: http://lebbeke.n-va.be/vervliet

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie