Zoek

Gezelligste kroegentocht van Vlaanderen op 11 april

kroegentocht

Appels – Met de paasvakantie in het vizier maakt Appels zich op voor één van haar grootste activiteiten van het jaar. Zaterdag 11 april verwachten vijf cafébazen en enkele vrijwilligers opnieuw een opkomst van meer dan 500 muziekliefhebbers voor de zevende editie van de Appelse Kroegentocht.

“Wat deze kroegentocht zo speciaal maakt, is haar rijke variatie aan genres en zo voor iedereen wat wils biedt. Naast de verwachte rockgroepen, die soms wel stevig uit de hoek durven komen, voorzien we een afwisseling met oldies, schlagermuziek en ambiancemuziek”, zegt Michel Hofman. “Daarenboven zijn we zijn verheugd om de groep The Waking Dog, na hun populaire optreden in 2013, voor de tweede maal te mogen begroeten.”

Deze groepen staan alvast geprogrammeerd: Waking The Dog (’t Zand), De Jartelle (De Korfbal kantine), Tell Mama (Half Af), Cesar en Elvisimitator (De Rust) en Elke en de Eddy’s (’t Gildenhuis, foto). De organisatoren voorzien een gratis busdienst van 19.30 tot 2 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie