Search

Lebbeekse gemeenteraad komt deze maand niet samen

Lebbeke – “Omdat de meerderheid niets te vertellen heeft”, laat gemeenteraadslid Karel Uyttersprot (N-VA) weten. “In maart zal er geen gemeenteraad zijn in Lebbeke, bij gebrek aan agendapunten. Vorig jaar was dit trouwens ook het geval. Dit geeft te bedenken. De burgemeester verklaarde in de beleidsnota van VLD en CD&V, voor de legislatuur 2013-2019, dat een gemeente van 18.500 inwoners besturen te vergelijken valt met een groot bedrijf. We kunnen hem daarin volgen, maar kunnen ons niet voorstellen dat men een bedrijf kan besturen op de wijze dat Lebbeke bestuurd wordt. Er is voor de gemeente één groot voordeel. De gemeente kan niet failliet gaan. Men kan dus ongestoord verder aanmodderen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. De oude politieke cultuur van vriendjespolitiek bij benoemingen bestaat dus nog altijd. Hoe moeten de verschillende personen, die wel geslaagd zijn voor de proeven, als men weet dat alles reeds geregeld is. Hoe kan men zo nog vertrouwen in de politiek en haar ‘leiders’?

Geef een reactie