Search

Verkeershinder Scheldebrug tot 17 april

Grembergen – De werken aan de Scheldebrug in Grembergen zorgden deze ochtend voor een lange file van Zele richting stadscentrum. De frees- en asfalteringswerken zijn gisteren gestart en duren nog tot vrijdag 17 april.

“Het verkeer richting Dendermonde wordt door middel van verkeerslichten op de rijstrook richting Grembergen gebracht. Het verkeer kan dus beurtelings de werfzone passeren. Sterke verkeershinder is mogelijk”, meldt het stadsbestuur.

De werken worden uitgevoerd in opdracht van Het Vlaams Gewest.

Ook aan de rotonde in Appels wordt gewerkt tot vrijdag 17 april.

“Op woensdag 15 april zal de werfzone op de Steenweg van Aalst volledig afgesloten worden voor alle verkeer. De regeling waarbij het verkeer wordt toestaan richting Oudegem vervalt op woensdag 15 april. Er worden asfaltwerken uitgevoerd op beide rijvakken. Bestuurders die van Dendermonde richting Aalst rijden kunnen dan via de Denderstraat terug op de Steenweg van Aalst rijden. Voor het zwaar vervoer (+ 3,5 ton) wordt de doorgang door de Denderstraat verboden. Openbaar vervoer van De Lijn blijft de normale route via de Denderstraat volgen.”

“Van donderdag 16 tot vrijdag 17 april vinden enkel nog werken plaats aan de rotonde. Daarbij wordt de Zandstraat doodlopend en is er een omleiding via de Denderstraat. Het verkeer kan beurtelings passeren via verkeerslichten. Sterke verkeershinder is mogelijk.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie