Gespreksavond over gezonde voeding

0

Lebbeke – Na een eerste succesvolle gespreksavond over EHBO eind vorig jaar organiseert Jos Brabant van ‘Action @ Mind’ een tweede avond met als thema voeding. “Wat doet ons lichaam met voeding? We praten over het belang van suikers, vetten, eiwitten, vitaminen, mineralen enzovoort en over hoe je op een medisch verantwoorde manier enkele kilootjes kan kwijt geraken”, vertelt Jos Brabant. “We zullen het ook hebben over begrippen als biologische voeding, vegetarisme, veganisme enzovoort. Ook sportvoeding komt aan bod en we geven een inzicht in de voedselindustrie.” Deze sessie wordt verzorgd met gezonde hapjes en drankjes en vindt plaats op dinsdag 26 januari van 19.30 tot 21 uur in de Olmendreef 38A in Wieze. Deelnemen kost 15 euro per persoon (alles inbegrepen). Graag minstens 4 dagen op voorhand reserveren via jos.brabant@hotmail.com of 0475 464 731.