Search

Dirk Abbeloos nieuwe voorzitter Verko

dirkabbeloos Dendermonde – Leentje Grillaert geeft na 9 jaar voorzitterschap bij afvalintercommunale Verko de fakkel door aan Dirk Abbeloos. Ze kondigde zelf al deze wissel aan in 2013 bij de aanstelling van het nieuwe bestuur van Verko voor de legislatuurperiode 2013-2018.

Leentje Grillaert: “Ik had goed voeling met het reilen en zeilen op de werkvloer en bij de Algemene Vergadering riep ik steevast op tot respect voor de werknemers, in het bijzonder voor de medewerkers van de ophaaldienst die soms bij extreme weersomstandigheden hun taak dienen uit te voeren.”

Dirk Abbeloos, de nieuwe voorzitter, zetelde bijna 15 jaar in de Raad van Bestuur van DDS, waarvan meerdere jaren als ondervoorzitter. Hij is schepen in Dendermonde en komt namens zijn stad nu in de Raad van Bestuur van Verko waarvan hij dus meteen ook de voorzitter wordt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie