Zoek

Kalleke Step brengt “De Vloek van Vlassenbroek”

kalleke step

Vlassenbroek – Theater Kalleke Step pakte in september vorig jaar uit met een overzichtstentoonstelling in Huis Van Winckel “40 Jaar Theater Kalleke Step”. Honderden bezoekers herbeleefden hun jeugdjaren of maakten kennis met de rijke geschiedenis van dat kleine marionettentheater uit Dendermonde.

Een aantal gastgezelschappen speelden in Café Jardin naar aanleiding van het ‘1ste Poppentheaterfestival’ Nu is het terug de beurt aan Kalleke, Bollejan en hun vriendjes met
“De Vloek van Vlassenbroek”

Er zijn vreemde dingen aan de hand in het anders zo rustige kunstenaarsdorpje. Donkere onweerswolken pakken zich samen. Kalleke Step ziet plots de geest van een mysterieuze vrouw en een vreemd hutje, diep verscholen in de bossen, verbergt een duister geheim: de toegang naar een magische wereld, diep onder de moerassen van Vlassenbroek. Kalleke Step, Bollejan en Malegijs zullen op hun 40e verjaardag alles op alles moeten zetten. Kunnen zij een eeuwenoude vloek verbreken en de kwaadaardige kwelgeest Droesem verslaan? Of verdwijnt Vlassenbroek voor eeuwig onder de grond?

De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 11 en 18, zondag 12 en 19 februari telkens om 15 uur. De toegang tot en met 12 jaar bedraagt 4 euro. Wie ouder is, betaalt 6 euro.

Reserveren kan online via www.kallekestep.be en info@kallekestep.be, telefonisch via 0473 86 21 08 of in het TheaterCafé, Kerkstraat 26 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van