N-VA trekt zich op gang voor gemeenteraadsverkiezingen

0

“In oktober 2018 vinden de verkiezingen voor de gemeenteraden plaats en langzamerhand beginnen de verschillende partijen in onze gemeenten zich te profileren. Ook N-VA Dendermonde wil dit vanaf nu doen met een eigen campagne onder de naam #SterkerDendermonde”, aldus Walter Deygers, fractieleider N-VA.

“Vandaag trekken we de gemeenteraadscampagne 2018 op gang en voor onze partij moet het in de eerste plaats over inhoud gaan”, zegt gemeenteraadslid Marius Meremans.


“Vandaar zullen we op onze site chronologisch per thema onze visie over de toekomst in onze stad weergeven. Uiteraard hopen we op interactie met de bevolking én rekenen we op een ruim debat hoe het met onze stad verder moet.”

Marius Meremans: “Burgers hebben ook de mogelijkheid om onze voorstellen aan te vullen of te bekritiseren. Wij pogen elkeen een antwoord te geven – indien nodig zijn we ook bereid om terechte kritiek of suggesties te verwerken in onze definitief partijprogramma. Wij trekken hier voluit de kaart van de sociale media en hopen daarmee heel wat burgers te bereiken.”

Dendermonde heeft potentieel

“Maar laat ons eerlijk zijn: we willen een ander beleid in Dendermonde. We willen af van de aankondigingspolitiek van deze meerderheid. Dendermonde is zoals een voetbalclub die het potentieel heeft om in eerste klasse te voetballen, maar door een weifelende voorzitter en gebrek aan durf blijft aanmodderen in een lagere provinciale reeks”, aldus Marius Meremans.

“Er zijn geen antwoorden vanuit het stadsbestuur op het tekort aan investeringen, de mobiliteit die in de soep draait, de parkeerproblematiek waarbij meer plaatsen verdwijnen dan er bijkomen, de verminderde aandacht voor investeringen in onze deelgemeenten én het uitblijven van een gericht mliddenstandsbeleid.”

“Voor N-VA blijft het niet bij roepen, wij lanceren ook voorstellen die we willen voorleggen aan de bevolking.”