Zoek

Open Vld wil weten wat leeft in Dendermonde

open vld dendermonde

De Dendermondse Open Vld afdeling start deze maand met huis-aan-huisbezoeken om te luisteren naar wat er leeft bij de Dendermondenaren.

“Deze input wensen wij maximaal te gebruiken om de toekomst van Dendermonde, met in begrip van alle deelgemeenten, mee te bepalen”, aldus Laurens Hofman, lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

“De bevraging zal gefaseerd, per wijk en per deelgemeente, gebeuren door middel van een deurhanger en een persoonlijk gesprek.”

Laurens Hofman: “Aan de voordeur van iedere woning zal een deurhanger voorzien worden met enkele vragen over het algemeen beleid. Omdat we veel aandacht wensen te besteden aan het reilen en zeilen in de deelgemeenten zullen er per deelgemeente specifieke vragen voorzien zijn. Enkele dagen na het bedelen van de enquête zullen onze mandatarissen en bestuursleden de deurhanger persoonlijk komen ophalen en gaan we met plezier in dialoog.”

“We zullen de resultaten per deelgemeente terugkoppelen naar de bevolking én maximaal gebruiken in ons programma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Uiteraard kan ieder burger los van deze bevraging bij ons terecht.”

Open Vld start de huis-aan-bezoeken na de paasvakantie in Oudegem. “Dit is niet toevallig: deze deelgemeente werd door de huidige CD&V/Sp.acoalitie reeds aanzienlijk benadeeld, daarom willen we de bevolking van Oudegem een hart onder de riem steken”, laat Laurens Hofman weten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van