Belgica start ticketverkoop nieuw seizoen op 7 juni

0

“Het cultuurseizoen zit er bijna op. Wij kijken al uit naar de opening van Café Jardin & het zomerseizoen. Maar eerst stellen we nog trots het de programmatie van seizoen 17-18 voor”, aldus het team van cultuurcentrum Belgica.

De programmering van Belgica staat sinds 23 mei online. De ticketverkoop start op woensdag 7 juni om 19 uur voor vrienden, jongeren en groepen. Vanaf woensdag 14 juni om 12.30 uur kan iedereen bestellen.


De verkoop van de Vriendenpas start op vrijdag 2 juni om 9 uur. “Met onze Vriendenpas koop je als eerste je tickets en krijg een fikse korting.De Vriendenpas is het abonnementensysteem van CC Belgica. Je krijgt er bovendien heel wat voordelen bij bij onze partners zoals Cinema Albert, Zwembad Olympos enzovoort.”

Op vrijdag 23 juni om 21 uur opent Café Jardin met La Panika en Dj Balkanski Soundsystem.

De zomer van 2017 kan beginnen!