Search

Autodagen in Wieze

autodagen in wieze

Lebbeke – Autodagen komt op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september voor de eerste keer naar de Oktoberhallen in Wieze. Autoconcessiehouders uit de regio stellen tijdens deze driedaagse hun nieuwste wagens voor aan jong en oud.

“Iedereen blijft op zoek naar de ideale en betaalbare wagen die beantwoordt aan zijn behoefte qua ruimte, comfort, veiligheid, rijprestaties, look & feel, infotainment enzovoort. Op Autodagen kan je een update maken en vaststellen dat de uitrusting van wagens er opnieuw completer is op geworden, dit aan aantrekkelijke prijsvoorwaarden”, aldus Delphine De Jaegher van Autodagen.

“Tevens zijn er nu ook de wagens op aardgas die samen met de 100% elektrische wagens op één stand worden gegroepeerd. Uitkijken is het of de hybride, elektrische en CNG-wagens omwille van hun eco-visie verder terrein zullen winnen. Ondertussen kan de afweging tussen diesel- of benzinemotor beter worden gemaakt gezien de duidelijkheid op termijn van wat de prijs voor een liter brandstof aan de pomp zal bedragen.”

De Oktoberhallen licht met Autodagen van 22 t.e.m. 24 september reeds een tipje van de sluier van welke nieuwe modellen er op de Belgische wegen in 2018 zullen rond rijden. De toegang bedraagt 5 euo.

Meer informatie: www.autodagen.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van