N-VA maakt vrijdag lijsttrekker bekend

0

Dendermonde – Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) bezoekt op vrijdag 20 oktober Dendermonde. “Hij zal toelichten welke vooruitgang er de laatste jaren in Vlaanderen is geboekt. Voor N-VA Dendermonde betekent dit bezoek ook de aftrap richting de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Zo zal die avond de lijsttrekker voor N-VA Dendermonde worden bekendgemaakt, met de krachtlijnen die N-VA wil vooropzetten”, aldus gemeenteraadslid en fractieleider Walter Deygers.

“Na drie jaar regeringsbeleid maakt N-VA een tussenstand op van de beloofde Verandering. Onder de slogan ‘De Verandering Werkt!’ komt Vlaams minister-president Geert Bourgeois in Dendermonde toelichting geven over het N-VA-beleid. Iedereen is welkom om op vrijdagavond 20 oktober om 20 uur te komen luisteren in Hangar 43 in Baasrode.”