Zoek

Kalleke Step gaat nieuw avontuur tegemoet

Kalleke Step Poppentheater

Kalleke Step Poppentheater

Theater Kalleke Step eindigt het theaterseizoen met ‘De Lichtjes van de Schelde’. De tekst en regie zijn van Yves Heymans.

Op een nacht weerklinkt een akelig geluid door de straten van Dendermonde. Een geluid dat uit de Schelde lijkt te komen. De burgemeester schakelt Kalleke Step in om het mysterie op te lossen.

Maar onze held vermoedt niet dat dit het begin is van een gevaarlijk avontuur. Samen met Bollejan – ook bekend als dj Ollie Bollie – gaat hij op zoek naar een geheimzinnig volk en een verdwenen prinses. Welke gevaren gaan er schuil in het diepe, donkere water van de rivier?

Opbrengst voor goed doel

Theater Kalleke Step schenkt trouwens de opbrengst van de première volledig aan Kindertehuis Dageraad in het kader van het ‘Poppentheaterfestival’, een organisatie van Rotary Dendermonde

‘De Lichtjes van de Schelde’ wordt opgevoerd op zaterdag 17, zondag 18, zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018 om 15 uur in het Kalleke Steptheater in de Sint-Elooistraat 15 in Grembergen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van