Zoek

Artemysia toont nieuwe collectie

Artemysia

Jeroen Van Craenenbroeck en Martine van Duyse van Artemysia presenteren op zaterdag 17 en zondag 18 maart hun nieuwe collectie handgemaakte interieurobjecten. In hun atelier tonen op hetzelfde moment ook de Belgische
ontwerpers Greet Tanghe (edelmetaal) en Sabine Van Acker (textiel) hun nieuw werk.

Artemysia is het project van levenspartners Jeroen Van Craenenbroeck en Martine van Duyse. Het duo bundelt zijn creativiteit om kostbare herinneringen vast te leggen op duurzaam hout, unieke polaroid quote kaartjes en interieurobjecten uit hout en wol.

“We geloven in slow design. In creëren met hoofd, hart en handen. Elke realisatie die de deur uitgaat, is een cocreatie die in eigen huis wordt gemaakt: van verrassende fotoshoots en gepersonaliseerde illustraties, tot andere creatieve concepten op maat”, aldus Martine. In april vorig jaar ontvingen beiden van middenstandsorganisatie Unizo het Handmade In Belgium-label.

Artemysia bevindt zich in de Dokter Haekstraat 70 in Grembergen. Je kan er op zaterdag 17 maart van 11 tot 18 uur en zondag 18 maart van 11 tot 17 uur terecht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van