Dina Verhavert maakt overstap naar CD&V

0

Dina Verhavert, gemeenteraadslid voor sp.a Dendermonde, maakt de overstap naar CD&V. Het nieuws werd gisteren bekend bij de voorstelling van de verkiezingslijst van CD&V naar aanleiding van de komende gemeenteraadsverkiezingen.

“De overstap van Dina Verhavert van sp.a naar CD&V komt als een totale verrassing. Dina had eerder aan ons aangegeven dat ze zou stoppen met de lokale politiek”, aldus Tom Bogman, voorzitter sp.a Dendermonde.


“Als gemeenteraads- en OCMW-raadslid gaf onze partij haar veel vertrouwen en kansen. Haar keuze is dus opmerkelijk maar uiteraard respecteren we ze. Het is jammer dat ze haar kiezers op deze manier in de steek laat. We wensen haar het allerbeste en concentreren ons op ons positief en open project waarmee we op 14 oktober naar de kiezer stappen.”