Search

Escape room Hintlabyrinth lanceert virtueel spel

Escape Room Hintlabyrinth lanceert virtueel spel

Escape room Hintlabyrinth in Dendermonde heeft een nieuw spel dat je in teamverband kan spelen. Het gaat om een primeur voor ons land, want er wordt gebruikgemaakt van virtual reality.

Virtual escape room

Om het spel tot een goed einde te brengen zet elk van je teamleden een VR-bril op. Vanuit een comfortabele gaming stoel kan je vervolgens samen het spel aanvatten.

“Jouw handen zijn het belangrijkste instrument in deze wereld. Dankzij een extra sensor op de bril worden jouw handbewegingen perfect nagebootst. Neem objecten vast, geef elkaar een high-five of los samen puzzels op. Naast een geweldige ervaring is dit ook een goede workout”, aldus escape room Hintlabyrinth.

“Het spel mind horror voert je naar het onderbewuste van een psychopaat die een kind ontvoerd heeft. Door alle missies tot een goed einde te brengen kan je samen met je medespelers het kind uit zijn klauwen houden.”

Meer informatie over Hintlabyrinth.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van