Zoek

Laura Parijs misschien naar de live shows ‘So You Think You Can Dance’

Dendermonde – Zondag 2 oktober is voor onze stadsgenote Laura Parijs een belangrijke dag. De makers van het televisieprogramma ‘So You Think You Can Dance” (vtm) maken dan bekend wie naar de ‘live shows’ mag en Laura hoopt bij de gelukkigen te zijn.

“De uitzendingen tot en met 2 oktober zijn terugblikken op de voorbije audities voor er naar de live shows wordt overgaan “, aldus Laura. “ Wanneer ik aan de live shows zou kunnen deelnemen, en naar mijn bescheiden mening hoop ik toch op een waterkansje, dan vertoef ik enkel maar op maandag 3 oktober in Dendermonde, en ben ik daarna vanaf de hele live show periode op locatie. Dus, heel veel tijd om eventueel promotie te maken rest er me niet, en daarom tracht ik al op voorhand zoveel mogelijk mensen te bereiken en warm te maken om mij te steunen in mijn passie: dansen. Maar enkel en alleen als ook jullie tevreden zijn met mijn dans optredens, en in mijn kunnen geloven. Misschien is mijn oproep te voorbarig en strand ik net voor de live shows, maar toch heb ik er supergoede hoop in.”

Als Laura wordt geselecteerd, dan kan je haar vanaf zondag 9 oktober in de live shows aan het werk zien tijdens ‘So You Think You Can Dance’ (vtm).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie