“Maak van gezond eten en drinken een goed voornemen!”

0

Ekowinkel Maele Gijs maakt het je makkelijk om het eindejaar op een feestelijke én gezonde manier te vieren. Je vindt in de biologische buurtsupermarkt een groot assortiment lekkere, biologische wijnen en sprankelende prosecco’s. En bij een glaasje hoort ook een lekker hapje.

“De trend om ook tijdens de feestdagen – een moment waarop velen zich nogal eens laten gaan – gezond te eten is opvallend”, vertelt Philip Van den Abbeele van Ekowinkel Maele Gijs. “We zorgen dan ook in de aanloop naar de komende feestdagen voor een extra aanbod.”


Maele Gijs is je vaste adres voor gezond en lekker eten en drinken. Je kan er ook terecht voor rijkelijk gevulde geschenkmanden. “Voor mensen die gluten- of suikervrij eten zijn onze geschenkmanden een zeer leuke attentie”, weet Philip.

Loop dus de komende weken bij Ekowinkel Maele Gijs aan de Vlasmarkt binnen om je voorraadkast aan te vullen met lekkere dranken en hapjes voor de feestdagen.

Lekkere biologische wijnen en prosecco’s

Je vindt in de rekken van Ekowinkel Maele Gijs de lekkerste biologische wijnen. De geselecteerde wijnen zijn gemaakt van biologisch geteelde druiven, dit betekent zonder het gebruik van kunstmeststoffen en pesticiden. Het resultaat is 100% gegarandeerd lekkere en gezonde wijn. Cheers!

Heerlijke snacks en hapjes bij het aperitief

Bij een glaasje hoort uiteraard ook een feestelijk hapje. Maele Gijs heeft een uitgebreid aanbod biologische groente- en aardappelchips, nootjes en hartige koekjes. Je gasten zullen aangenaam verrast zijn met deze gezonde en heerlijke snacks.

Doe een mand boordevol lekkers cadeau!

Je scoort altijd met de gezonde geschenkmand van Ekowinkel Maele Gijs, want onze manden zitten barstensvol lekkere en gezonde eetwaren. Je kan trouwens voor elk budget een mand (laten) samenstellen. Onze biologische geschenkmanden zijn een ideaal geschenk voor familieleden en vrienden die gluten- en suikervrij eten en drinken.

Ekowinkel Maele Gijs, Vlasmarkt 37 in 9200 Dendermonde. Tel. 052 21 40 48.