Hans Keuken wint Global Kitchen Design Award 2017

0

Keukenfabrikant Leicht organiseert elk jaar de internationale wedstrijd ‘Global Kitchen Design’ om de mooiste Leicht keukens wereldwijd te onderscheden. Hans Keukens uit Dendermonde werd tot nationale winnaar gekozen “voor de uitzonderlijke planningscompetentie evenals de richtinggevende oplossing bij het integreren van de keuken in de woonomgeving”. De prijsuitreiking vond plaats op 28 oktober.

Leicht beschikt over een wereldwijd netwerk van meer dan duizend keukenarchitecten en daarom over een onmetelijk potentieel aan creativiteit en inspiratie. De wedstrijd ‘Global Kitchen Design’ maakt deze creativiteit zichtbaar en inspireert zowel de handelspartners alsook de consumenten. Hans Keukens overtuigde met zijn wedstrijdinzending en wist onder 260 projecten uit 24 ander op nationaal niveau een uitstekende plaats te behalen. De vakjury bestond uit meer dan duizend deskundige Leicht keukenadviseurs over de hele wereld. Het resultaat weerspiegelt dus een zeer professionele en praktijkgerichte evaluatie. Onder meer het uitzonderlijke ontwerp idee, de zorgvuldig ontwikkelde detailoplossingen evenals een variantrijke en virtuoze planning met de veelzijdige toepasbare componenten
van Leicht werden beoordeeld.


Hans Keukens neemt regelmatig deel aan scholingen die door Leicht worden aangeboden. Daarmee is gewaarborgd dat behalve de best mogelijke product- en planningscompetentie ook een optimale competentie wordt verkregen op het gebied van klantenadvies.