De beste schoenenmerken tegen scherpe prijzen

0

Ellen De Vos

Elegante Italiaanse damesschoenen. Modieuze herenschoenen. Outlet Schoenen Carrell in Winkelgalerij Oude Vismijn in Dendermonde is de plaats waar je moet zijn als je op zoek bent naar een nieuw paar schoenen!

Ellen van Outlet Schoenen Carrell: “We doopten begin oktober onze schoenenzaak om tot een outlet waar je terecht kan voor schoenen tegen een scherpe prijs. We gaan op de internationale markt op zoek naar schoenen die bij de leveranciers gereed staan en niet kunnen geleverd worden daar de klanten niet kunnen betalen of geannuleerd hebben. Het gaat om trendy designs en modieuze schoenen. We kopen de schoenen op tegen een voordelige prijs en daar profiteert ook onze klant mee van.”


Wie voor de komende eindejaarsfeesten op zoek is naar een nieuw paar schoenen vindt in het ruime assortiment met Outlet Schoenen Carrell zonder twijfel de schoenen van zijn of haar dromen. Wacht niet te lang, want weg is weg.

Outlet Schoenen Carrell vind je in Winkelgalerij Oude Vismijn, Vlasmarkt 33 in 9200 Dendermonde. Tel. 052 22 24 00. De zaak is open van maandag tot zaterdag van 10 tot 18 uur. Zondag is de vaste sluitingsdag.