Koopzondag op 31 december

0

Het is dit jaar tijdens de eindejaars- en koopjesperiode in Dendermonde opnieuw sfeervol winkel. Ieder jaar ademt de stad gezelligheid en sfeer uit tijdens deze periode. Dit jaar zette het stadsbestuur weer extra in op decoreren, organiseren en mobiliseren.

De centrumstraten en deelgemeenten zijn feestelijk versierd met meer dan honderdvijftig kerstbomen en kerstverlichting. Op de Grote Markt staat een grootse kerstboom van dertien meter die niet alleen mooie kerstverlichting maar ook honderden prachtige kerstornamenten telt.


Naast de traditionele kerstverlichting zijn de Bogaerdbrug, de Vlasmarktbrug en de rotonde aan de Oude Vest eveneens in een feestelijk jasje gestoken. Voor het eerst staat in Sint Gillis op het kerkplein een echte kerstboom van acht meter met mooie kerstverlichting en prachtige kerstornamenten.

Nog tot en met 15 januari 2018 kunnen shoppers zich binnen het grondgebied van Dendermonde gratis verplaatsen via De Lijn. Vraag bij het opstappen uw nulbiljet aan de buschauffeur.

De laatste koopzondag in Dendermonde vindt plaats op 31 december.