Dominique en Annick bakken donuts vers in hun foodtruck

0

Foodtruck Dolce Donut uit Lebbeke biedt vers gebakken donuts aan.

Dominique De Jonge en zijn echtgenote Annick Van de Voorde uit Wieze lanceerden deze maand Dolce Donut, hun donuttruck.

“Donuts zijn het laatste jaar ook in België aan een opmars bezig. In onze buurlanden is deze Amerikaanse lekkernij – met oorsprong in Nederland – al geruime tijd populair bij jong en oud”, aldus Dominique De Jonge. “Vanaf deze week zullen we festivals, evenementen en bedrijfsfeesten verbazen met onze nieuwe donuttruck Dolce Donut.”


“Met onze donutmachine ingevoerd uit de Verenigde Staten zullen wij donuts vers bakken in onze truck. Dit is een primeur voor België.”

“Wonend in Wieze zijn we er eveneens trots op dat we voor al onze toppings samenwerken met de chocolades van onze buren bij Barry Callebaut. We zullen dan ook een ruime keuze – een 15-tal soorten – donuts aanbieden. Voor iedere gelegenheid kunnen we onze klant laten kiezen uit een honderdtal kleuren, van felroze, blauwe, gele of bruine tinten.”

Dolce Donut zal onder meer op Denderpop in Dendermonde aanwezig zijn.

Ben jij ook een starter? Of ken je mensen die een zaak opstarten? Breng ons a.u.b. via e-mail op de hoogte: redactie@editie.net.