Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet volgt. Zo kan je op zondag 29 mei voor de meest recente berichten over het evenement terecht op editiedendermonde.be. Na afloop brengt Editie magazine, samen met zes topzaken uit het stadscentrum, een exclusieve souvenirposter met foto’s van de Ros Beiaardommegang 2022 uit. Met de reservatiebon* in het nummer van mei kan je dit gratis collector’s item reserveren bij Millies, Mio Sogno, Nuance, Electro Eeckhoudt, Juwelier Saffier en My Wish. In totaal zijn slechts 20 genummerde exemplaren per winkel beschikbaar. Dit tastbaar hebbeding is dus voor de allersnelsten!

(*) Bij aankoop vanaf 20 EUR en gelijktijdige afgifte van de ingevulde bon ; max 1 exclusieve RBO 2022 A3-poster (meerdere foto’s) per domicilieadres te reserveren voor de eerste 20 reservaties per sponsor ; zolang de voorraad strekt. Speciale uitgave van Editie magazine.

Afhalen begin juni 2022 bij 1 van de 6 sponsorende topzaken hieronder. Privacy : uw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan deze RBO 2022 posteractie.

Afhalen begin juni 2022 bij 1 van de 6 sponsorende topzaken hieronder. Privacy : uw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan deze RBO 2022 posteractie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond