Award voor Beste Lokale Advertentie

Editie, het lokaal maandblad voor Dendermonde en Lebbeke, reikt dit jaar voor de eerste keer de ‘Award voor Beste Lokale Advertentie’ uit.

Het doel van de campagne is het belang van lokale ondernemers en adverteerders voor de lokale economie onder de aandacht te brengen. Tegelijk onderstrepen we daarbij ook graag de rol van de lokale media.

In december worden deze 2 awards uitgereikt:

• Award voor de Beste Lokale Advertentie 2019
• Publieksprijs Beste Lokale Advertentie 2019

Hoe zal de uitreiking verlopen?

Alle advertenties die van 1 januari tot en met 31 oktober 2019 in Editie verschijnen, komen in aanmerking voor een award. De advertenties worden in twee categorieën opgedeeld. De full page advertenties vormen de eerste categorie. De andere advertenties worden in een tweede categorie samengebracht.

Een vakjury nomineert eind oktober uit de gepubliceerde advertenties per award en per categorie 3 advertenties. In totaal worden maximum 6 lokale adverteerders genomineerd en bekendgemaakt. De winnaars krijgen in het decembernummer alle aandacht. De winnaars ontvangen elk een mooi aandenken.

In de loop van november kunnen ook onze lezers online hun stem uitbrengen. De advertentie die door onze lezers wordt bekroond, ontvangt de publieksprijs.

We nodigen alle lokale adverteerders uit om de komende maanden extra aandacht te besteden aan hun advertenties om zo de eerste ‘Award voor Beste Lokale Advertentie’ binnen te halen. Succes!!

Meer informatie: info@editie.net of patrick@smartad.be