Zoeken

Win een fondue-etentje voor 2 personen

Dendermonde – Het eet- en fonduehuis Den Ooievaar is de enige plaats in de regio waar je kan genieten van een exotisch fonduemenu met onder meer krokodil en kameel. Maar je kan er naast fondue met exotische diersoorten ook kiezen uit fondue Blauw-Wit, fondue Bourginonne, fondue met een mix van rundvlees, varkensvlees, kalkoen, kip, lam en gekruide worstjes, scampi fondue, scampi en gamba fondue, visfondue in huisgemaakte bouillon, veggi fondue en kinderfondue. Het menu omvat naast fondue ook soep, 5 sausjes, een frisse salade, keuze uit krielaardappelen, rijst, aardappel in de schil, stokbrood of handgesneden frietjes, een nagerecht en drank.

Guido en Andy, de zaakvoerders van eet- en fonduehuis Den Ooievaar, nodigen een van onze lezers uit voor een lekkere fondue. Vul hieronder je naam en e-mailadres in om kans te maken op dit exclusieve etentje voor twee personen. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Vul hieronder je gegevens in en maak kans op
een gezellig fondue avondje voor 2 personen!

Update. Deze actie is inmiddels afgelopen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van