Adverteren

Editie ligt in de eerste plaats elke maand op tafel bij uw klanten en potentiële klanten. U kunt dankzij Editie makkelijk en zonder grote budgetten ook online met hen communiceren.

Editie gelooft sterk in de belangstelling voor lokaal nieuws. Mensen consumeren dagelijks het nationaal en internationaal nieuws via televisie, radio, internet en dagbladen, maar zijn tegelijk ook geïnteresseerd in wat zich onder de kerktoren van hun dorp of stad afspeelt.

Editie is een onafhankelijk maandblad dat zich toespitst op alles wat leeft en ademt in Dendermonde en Lebbeke. In de eerste plaats brengt Editie verslag uit van het politiek, cultureel, sociaal en economisch leven. Daarnaast gaat ook aandacht naar het verenigings- en het uitgaansleven.

Waarom adverteren in Editie?

1. uw advertentie wordt gezien omdat lokaal nieuws en plaatselijke informatie wordt gelezen
2. groot bereik: 29.700 exemplaren in Groot-Dendermonde en Groot-Lebbeke.
3. gegarandeerde huis aan huis bedeling op dag door bPost
4. een ervaren ontwerpteam zorgt dat uw boodschap wordt overgebracht en uw advertentie impact heeft
5. zeer competitieve advertentietarieven
6. kwalitatief drukwerk: magazinepapier en vierkleurendruk

Publicatiedata

Editie wordt maandelijks huis-aan-huis bedeeld. Bekijk hier de publicatiedata.

Bereik uw klanten ook online

Het is geen nieuws dat uw klanten zich meer en meer ook online bevinden. Het is daarom van belang om uw communicatie zowel offline als online te voeren. Editie kan u helpen met online campagnes op Facebook en Google.

Neem contact voor informatie over lokale advertentiecampagnes

Wenst u graag meer informatie of wilt u vrijblijvend de advertentietarieven ontvangen? Neem a.u.b. contact op met Patrick Dalle.

Patrick Dalle
0474 99 70 85
patrick@smartad.be