Behaag uw buurt

Lebbeke – Met de slogan ‘Behaag uw buurt’ lanceert de gemeente Lebbeke een oproep om hagen en heggen aan te planten. “Het gemeentebestuur zet in op het herstel van waardevolle landschapselementen. Als particulier kan je een handje toesteken door hagen of heggen aan te planten, bijvoorbeeld in de tuin. Zo worden ook in de woonkernen bijkomende foerageergebiedjes voor vele diersoorten gecreëerd”, aldus milieuambtenaar Nathalie Willems. De gemeentelijke milieudienst organiseert een groepsaankoop voor diverse soorten struiken zoals hazelaar, sleedoorn, sporkehout, meidoorn, kardinaalsmuts en gelderse roos.”

Meer informatie: www.lebbeke.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven