Search

Sopraan Anna Pardo Canedo komt naar Vlassenbroek

anna pardo canedo

Vlassenbroek – Hoewel het nog winter is, kijken Michèle Westelinck en Marcel Philips toch al uit naar de lente. Zij organiseren namelijk op 18 maart om 20 uur in het kerkje van Vlassenbroek een concert met Anna Pardo Canedo en Angel Cabrera twee uitzonderlijke artiesten.

Sopraan Anna Pardo Canedo, afkomstig uit Bolivië maar sinds haar achttiende verblijvend in België, was in 2014 halve finaliste in de Koningin Elisabeth wedstrijd. Zij brengt een programma van Spaanse en Latijns-Amerikaanse liederen aangevuld met aria’s uit gekende opera’s van Rossini, Offenbach, Strauss enzovoort.

Pianist Angel Cabrera, geboren in Guadalajara en wonend in Madrid, zal haar begeleiden. Hij is ook vaste begeleider voor zang aan de Hogeschool voor muziek Koningin Sofia in Madrid.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van