Search

Theater Kalleke Step brengt Dendermondse meezingrevue

kalleke step

kalleke step

Theater Kalleke Step eindigt het seizoen met de Dendermondse Marionettenmeezingrevue ‘Kopvliës & Ajouïne’! Het zet hiermee een punt achter de viering van zijn veertigste (!) verjaardag.

“Na de overzichtstentoonstelling in het Huis Van Winckel en de eerste editie van het Poppentheater-Festival in Café Jardin in augustus en september, onze deelname aan Walking Dender en Boulevart en het succes van de kindervoorstelling ‘De Vloek van Vlassenbroek’ met meer dan 600 toeschouwers in februari is het nu de beurt aan de ‘grote kinderen’”, zegt intendant Joost Dierickx.

Kalleke Step brengt “… ne Musical”

Als slot van dit drukke jubileumjaar pakt Theater Kalleke Step uit met iets totaal nieuws. Schrijver en regisseur Danny De Bock inspireerde zich voor deze productie op ‘Ons Peird mag gien ajuinen!’ van wijlen Georges Dierickx.

“Voor het eerst zullen de poppen niet alleen dansen maar ook zingen op het podium. Extra zangrepetities werden ingelegd onder leiding van Marjan Scholliers en Johan Vercauteren zorgt op accordeon voor de muzikale begeleiding”, licht Joost toe.

“De liedjesteksten van de vele, soms vergeten, Dendermondse pareltjes van volksliedjes worden geprojecteerd voor de liefhebbers die willen meezingen. Ja, Kalleke Step verlegt alweer zijn grenzen met…. ne MUSICAL, gelijk dat ze zeggen.”

Het stuk ‘Kopvliës & Ajouïne’ wordt gebracht op 22, 28 en 29 april om 20 uur en 30 april om 15 uur. De ticketprijs bedraagt 8 euro. Zondag 30 april zijn koffie en cake inbegrepen.

Theater Kalleke Step bevindt zich in de Sint-Elooistraat 15 in Grembergen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van