Search

Halloweentocht op 2 november

Halloween Lebbeke

Zaterdagavond 2 november organiseert Handbalclub Elita Lebbeke-Buggenhout al voor de negentiende keer een Halloweentocht. De 4 kilometer lange wandeltocht trekt langsheen donkere wegen met enge decors en verschrikkelijke monsters. In het griezeldorp aan de start en finish wordt gezorgd voor spektakel, food en drankjes om te bekomen of om de moed erin te drinken.

Het succes heeft het evenement te danken aan een 150-tal vrijwilligers van lokale verenigingen die zich elk jaar inzetten en zorgen voor een hoge dosis griezelplezier gemixt met professionele acts. De Halloweentocht vertrekt en eindigt aan de Langestraat in Lebbeke. De deelnemers worden uitgenodigd om zelf ook verkleed en/of geschminkt te komen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van