Zoek

Buen Gusto lanceert lente promotie

Buen Gusto, de speciaalzaak voor Spaanse wijnen en delicatessen in Sint-Gillis, had een degustatie weekend gepland. Maar dat kan door de overheidsmaatregelen naar aanleiding van het coronavirus niet doorgaan.

De degustatie wordt omgezet in een aantrekkelijke lente promotie op een selectie wijnen. Deze actie loopt tot en met 3 april.

“De winkel blijft open volgens de normale openingsuren aangezien we levensmiddelen aanbieden zoals kazen, charcuterie, olijfolie, wijnen, etc…maar er kunnen echter geen wijnen of delicatessen geconsumeerd worden ter plekke.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van