Buen Gusto lanceert lente promotie

Buen Gusto, de speciaalzaak voor Spaanse wijnen en delicatessen in Sint-Gillis, had een degustatie weekend gepland. Maar dat kan door de overheidsmaatregelen naar aanleiding van het coronavirus niet doorgaan.

De degustatie wordt omgezet in een aantrekkelijke lente promotie op een selectie wijnen. Deze actie loopt tot en met 3 april.

“De winkel blijft open volgens de normale openingsuren aangezien we levensmiddelen aanbieden zoals kazen, charcuterie, olijfolie, wijnen, etc…maar er kunnen echter geen wijnen of delicatessen geconsumeerd worden ter plekke.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement