Hang een Dendermondse dichter aan je raam

De Dendermondse webwinkel Goliart.be biedt sinds kort raamaffiches met gedichten van Dendermondse dichters aan.

Toon Pauwels van Goliart.be: “In aanloop naar de poëzieweek heb ik samen met dramadocent Kathy Colpaert en mijn theaterkompaan Yves Heymans contact gezocht met enkele bekende Dendermondse dichters. We willen namelijk de lokale vensters opfleuren met mooie Dendermondse woorden.”
 
“Onze plaatselijke poëten waren stuk voor stuk meteen bereid een paar van hun strafste werken uit te lenen. We zijn dan ook erg fier dat we een divers clubje hebben samengebracht. Van nieuw, bijzonder talent en gevestigde waarden: Avery Bertrand, Jeroen Callaert, Rhea Cecile, Liz Corthals, Christina Guirlande, Yves Heymans, Stef Van Overstraeten en Annelies Verbeke.”

De gedichten zijn geprint op transparante vensterfolie. Je kan ze heel eenvoudig op het raam hangen en zonder vlekken weer verwijderen. Maar de gedichten kunnen ook op binnenmuren of eender welk vlak aangebracht worden.

“Ideaal om tijdens de poëzieweek mooie lokale woorden voor je raam te hangen. Maar ook een uniek Valentijnsgeschenk. Of zomaar… om iemand te tonen dat je aan hem of haar denkt. Er is altijd wel een goede reden om mooie woorden cadeau te doen”, zegt Toon.

Je vindt het hele aanbod raamgedichten op Goliart.be.
 

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement