Win een verrassing voor Valentijnsdag

De stad Dendermonde pakt samen met de handelsverenigingen uit met een valentijnsactie. Verwen je geliefde (of jezelf) met één van de vele leuke prijzen.

Doe tussen maandag 7 februari en zaterdag 19 februari 2022 je aankopen bij één van de deelnemende lokale handelszaken. Je herkent ze aan de Ros d’Amour-sticker in de etalage. Vul het valentijnformuliertje in en laat dit achter bij je winkelier.

Maandag 28 februari loot men uit alle ingeleverde inzendingen de winnaars. De prijzen zijn zorgvuldig gekozen bij Dendermondse handelaars uit hard getroffen sectoren.

Wat kan je winnen? Je maakt kans op 10 romantische citytrips, 5 wellnessarrangementen en 25 overnachtingen in een lokale B&B. Er zijn verder 50 cadeaubonnen van 50 euro, 50 duotickets voor de cinema, 50 bowlingwaardebonnen van 20 euro en 50 toegangstickets voor de binnenspeeltuin.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven